31.7. 2024

Akce NEED FOR SPEED na brněnském Masarykově okruhu

Brněnský Masarykův okruh hostil již třetí ročník akce s názvem NEED FOR SPEED. Pod taktovkou společností AP Corse, BH Securities a banky UPS se v červenci sešli primárně majitelé závodních vozů značek Lamborghini, Ferrari a Porsche.

Akce NEED FOR SPEED na brněnském Masarykově okruhu

Na okruhu tak byli k vidění supersporty pro každodenní použití, speciály připravené přímo pro závodní tratě i vzácné sběratelské kousky. Hvězdou akce bylo nepochybně Ferrari Daytona SP3, které bylo vyrobeno jen v 599 exemplářích a jehož cenovka aktuálně přesahuje hranici 100 milionů korun.


Jízdy na okruhu, simulátor i vážení zlaté cihly

Celý den probíhaly na okruhu jízdy supersportů, většinou obutých již z první výbavy na pneumatikách Pirelli Trofeo R nebo Pirelli P Zero. Kdo zrovna nebyl na trati, mohl si vyzkoušet, jaké to je řídit závodní auto naplno na připraveném simulátoru. Pro ty, co chtěli odpočívat, bylo připraveno dobré jídlo a drinky. A jako třešnička na dortu – vážení zlaté cihly.


TASY - Prvotřídní pneumatiky, servis a odborné poradenství pod jednou střechou

Naše účast na akci byla skvělou příležitosti ukázat, že nabízíme více než jen pneumatiky. TASY stánek se stal místem, kde se potencionální zákazníci mohli seznámit s naší širokou nabídkou produktů a služeb. Kromě prezentace exkluzivních pneumatik Pirelli jsme představili e-shop a poskytli odborné poradenství. Naším cílem bylo ukázat zákazníkům, že si u nás mohou být jisti komplexním autoservisem v prémiové kvalitě.


Potenciálním zákazníkům jsme představili novinku, která posune jejich jízdní zážitky na novou úroveň. Pneumatiky P Zero Trofeo R a pneumatiku Trofeo RS jako vítěze testů semislicků časopisu AutoBild, je zárukou maximálního výkonu a bezpečnosti.


TASY jako spolehlivý partner pro majitele supersportů

TASY jako jeden z největších dodavatelů pneumatik Pirelli, nabízí nejširší výběr pneumatik skladem pro supersportovní vozy. Jako lídr s mnohaletými zkušenostmi a prvotřídně vybavenými provozovnami nejnovějšími stroji Hunter, tak dokáže poskytnout prvotřídní starostlivost i pro váš vůz, či už se chystáte na závodní dráhu nebo na nákup do města.


Za možnost účastnit se této akce pořadatelům děkujeme a už teď se těšíme na další ročník.